• Share

What About the Other 90%??

If a woman is on her back 10% of the time, what is a man bringing the other 90% of the time? But, don’t judge a book by it’s cover. This book provides tools for women to deal with the undertow that undermines the very thing they say they want.

By Chanda R. MitchellEBOOK/ISBN-ISBN-13: 978-0615739328
USD: $14.99/CAD: $17.99

ON SALE: April 1, 2021GENRE: Nonfiction/Personal Growth/Self-Improvement/Spiritual Growth

PAGE COUNT: 150


SELECT A FORMAT:

Objašnjene osnove omiljenih aplikacija za klađenje

Pogledajte ovo izvješće o omiljenim aplikacijama za klađenje

Sa svojim mogućnostima prilagođenim korisnicima, korisnici se mogu učinkovito pomicati kroz sve igre, kao i lako dostupne oklade te također brzo prijeći prstom ulijevo ili udesno da biraju. Grupe preporuka koje su dostupne vještim sportskim zalogajima mogu besplatno dati vrijedan uvid, a korisnici mogu ostaviti vlastite upute, dajući im glas u tom području.

Putem praćenja oklada u aplikaciji, kladitelji svih razina mogu pratiti otvorene oklade i procjenjivati prethodne izvedbe prema sportu ili vrsti ulaganja. Nadalje, članove područja Sharp, Side potiče se da pogledaju svaki od besplatnih web sadržaja koji se nudi, a dobro informirani stručnjaci pokrivaju veliki raspon sportskih aktivnosti kako bi pomogli svima da svoju igru podignu na višu razinu.

, Score nudi ažuriranja u stvarnom vremenu, informacije u stvarnom vremenu, najnovije vijesti, duboku statistiku u igri, videozapise i društveni sadržaj. Pokrivajući sve, od 4 značajne profesionalne sportske aktivnosti do profesionalnog nogometa i još mnogo toga, Ocjena se hvali jednostavnim korisničkim sučeljem, šansama, pokretima linija i još mnogo toga. Uvidi u klađenje mogu vam pomoći da napravite još obrazovaniji izbor prije nego što stavite svoje oklade.

To je najbolje za: Izvrsna aplikacija za sljedbenike svakodnevnih sportskih aktivnosti koji pokušavaju dobiti sve najnovije informacije o svom omiljenom timu/ligi za sportske aktivnosti. Nudi iznimno brza ažuriranja kako bi obožavatelji bili u tijeku s najnovijim informacijama o sportskim aktivnostima, plus šanse i kombinezoni za istaknute američke sportove uz koeficijente europskog kockanja (nogomet).

Trik od 30 sekundi za omiljene aplikacije za klađenje

Ima jednostavan zaslon i korisničko sučelje jednostavno za korištenje. Jednostavno dodirnite i također držite za stvaranje informacija ili favorita o igrama. Ako želite pratiti igru, sve što trebate učiniti je odabrati ligu igre s lijeve strane smanjiti prema dolje, dan za koji se videoigra koristi, a nakon toga vrstu oklade koju želite pratiti ( novčana linija, iznosi itd.).

Off -shore web stranice možete filtrirati ako samo želite da se SAD bavi web lokacijama ili obrnuto. Zapravo, tvrdi da klijentu može dati daleko bolju “snagu” (ili cijenu iz kladionice) nego što se http://counterstrike.4pforen.4players.de/viewtopic.php?p=3244806#3244806 nudi u bilo kojoj vrsti kockarnice na kopnu. U nastavku provjerite što dobivate: ocjene uživo i kvote za sve NFL, NBA, MLB, NHL, CFL, MLS, EPL, nogometni odjel I NCAA, kao i košarkaške utakmice za muškarce na nekoliko američkih legalnih i također kontroliranih internetskih stranica.

Potpuna pozadina koraka linije za faktorske razlike, novčane linije i ukupne iznose. Pristupačnost besplatnih i plaćenih izbora od nekoliko vodećih hendikepa na tržištu. Za to je najbolje: Ovo je sjajna aplikacija za dobivanje najboljih linija za igru. Ova aplikacija pruža potrošaču razne informacije o klađenju u sportskim aktivnostima, poput premještanja novčane linije i ukupnih iznosa, brojnih redaka objavljenih u publikacijama, kao i mnogo više! Jedini nedostatak ove aplikacije je što potrošaču ne nudi jednu od najpribližnijih sportskih vijesti, kao ni podatke, međutim to se može brzo dobiti iz jedne od gore navedenih aplikacija.

Sport Vodite računa o bodovima: 8. 5/10. 0 (4) CBS Sportski rezultati, informacije i statistika Ocjenjeno 4. 7 od 5 od 86 466 recenzija, ova aplikacija ima mnogo onoga što biste zasigurno htjeli od tradicionalne medijske utičnice. Korisničko sučelje je vrlo jednostavno za korištenje, a također možete prilagoditi koje podatke želite vidjeti, kao i pratiti.

Neki poznati detalji o omiljenim aplikacijama za klađenje

Ovo je najbrža sportska aplikacija za slanje push obavijesti o ocjenama, statistikama, vijestima, kao i tvitovima. I to je besplatno. Evo razmislite što dobivate: semafor sa statistikom u stvarnom vremenu za svaki od značajnih stručnih sportova, a također i jedan globalni semafor. Odličan je atribut mogućnost provjere 8 videoigara na jednom ekranu; Obavijesti za grupe koje odaberete; Osnovne linije, koeficijente, kretanje linija, kao i više za sva podudaranja koja vam je dao William Hillside; Odabrani korisnici kabelske televizije (Meal, Frontier Communications, Fubo TV, Hulu, Mediacom, Optimum, Service Electric, Suddenlink, TDS, Verizon, Vi, Tube TV) mogu pogledati CBS Sports Network Reside u aplikaciji; Sposobnost za ugađanje izravno na CBS Sports Radio i gledanje istaknutih stvari izravno na telefonu ili slanje na televizor pomoću uređaja za strujanje poput Chromea, Cast ili Fire, Sticka.

Sportska aplikacija CBS fantastično je mjesto za prikupljanje vaših rezultata, kao i podataka iz te praćenje kretanja linija i osnovnih linija, kao i kvota. Neformalni ulagači cijenit će mogućnosti ulaganja, ali stručnim ulagačima zasigurno je potrebna temeljitija aplikacija za praćenje svega što im je potrebno. Sportski posao s rangiranjem: 8.

0 (5) Mreža aktivnosti: Sportske ocjene & Tracker uživo Na tržištu za “stvaranje pametnijih oklada”, a proizveo ga je Action Network 2018., aplikacija prati rezultate u stvarnom vremenu, kvote i vaše odabire. Također isporučuje linije u stvarnom vremenu tijekom igara uživo. Možete besplatno pregledati aplikaciju za vožnju ili nadograditi na Pro verziju (9 USD).

What About the Other 90%??What's Inside?

  • An understanding of why women choose the men they choose
  • The purpose for which a woman was created
  • A little about Chanda’s life
  • Insight into the basic needs of a woman
  • How powerful a man can be in a woman’s life

WHAT PEOPLE ARE SAYING


When Chanda Mitchell told me that she was going to write a book on the 90% that women are missing out on from men, I was intrigued by the title, “What About the Other 90%?” I thought the title was extremely thought provoking and the question needed to be asked and addressed and answered and not by a man but by another woman who’s been living it out in real time.

In our society we desperately need women authors to rise up and speak to the heart of where their readers live through every day and bring answers to the table that make sense.
Wray Wade
City Council Member at City of Longview

Ms. Mitchell was a welcoming addition to my media team during my re-election campaign for Longview City Council. Most recently she assisted me with interviews with a local television station, which went incredibly well.Haley Brooke Griffin
Owner of DuBeck& Co

Awesome program! They really helped me with business ideas and even gained business for me. Great experience with Momentum Builders, LLC..

Signup to be the first to know when Chanda launches her next book.

OTHER VIDEOS BY AUTHOR

  • Share
ADDRESS, PO Box 6453, Longview, TX 75608