• Share

What About the Other 90%??

If a woman is on her back 10% of the time, what is a man bringing the other 90% of the time? But, don’t judge a book by it’s cover. This book provides tools for women to deal with the undertow that undermines the very thing they say they want.

By Chanda R. MitchellEBOOK/ISBN-ISBN-13: 978-0615739328
USD: $14.99/CAD: $17.99

ON SALE: April 1, 2021GENRE: Nonfiction/Personal Growth/Self-Improvement/Spiritual Growth

PAGE COUNT: 150


SELECT A FORMAT:

Distrează-te Fără cost Navigați aici Jocuri de slot machine!

Bonusul necesită o sumă minimă în avans de 35 USD. Văzând că pentru aplicația pentru casă de jocuri de noroc pe telefonul mobil, trebuie să o descărcați și funcționalitatea se dovedește a fi compatibilă cu tehnica de operare a gadgetului dvs. Acest lucru îl face fantastic pentru crearea de jocuri video online de cazinou pe internet, dar are mai multe aspecte negative, motiv pentru care apare înlocuit pur și simplu de o tehnologie mai nouă, la fel ca HTML5. După ce ați obținut acest test de scădere în afara unor titluri de joc 100% gratuite, pentru a vă potrivi cunoștințele cu cecul înainte de a paria cu venituri specifice. Există unele care oferă mai puține titluri de jocuri mobile decât altele, cele care încet vor înceta câștigurile și cele care pot avea jackpoturi extrem de atrăgătoare.

Navigați aici: Nu uita hă les înregistrezi pornind pentru pe site-ul nostru pentru a new beneficiar pentru mai mulÈ ›we bani pentru joc!

Dacă sunteți în căutarea unei case de jocuri de noroc celulare care să vă ofere o casă de jocuri de noroc, plus pariuri la atletism și texas hold’em, betOnline este cel mai bun sho de atunci. Clientul remarcabil susține suprafața Irish Luck ca fiind unul dintre cele mai bune cazinouri de pe internet care se pot obține astăzi. AgeÈti întà ¢ mpinat astfel îin cel mai bun mod, cu tot ce ai nevoie pentru a good începe aventura pe ecranul pentru joc. Microgaming – Microgamingul poate deveni cel mai cunoscut sport pentru slot machine cunoscut sub numele de Mega Moolah, care oferă, de obicei, raportul pentru cei mai mari câștiguri de pe jackpot-ul modern pe internet de multe ori.

Distrează-te Fără cost Navigați aici Jocuri de slot machine!

Astfel, acest lucru înseamnă că jocurile video pe care le întâlnești chiar aici sunt de obicei unice și exclusive și s-ar putea să nu te plictisești niciodată să le faci. De fapt, deoarece angajații de frunte lucrează cu software de computer Omni-channel, tot ceea Navigați aici ce efectuați prin intermediul computerului dvs. personal va fi transportat în aplicația dvs. mobilă și tot ceea ce efectuați pe telefonul dvs. mobil va fi transportat în profilul computerului personal. Dacă aveți deja o factură de chitarist cu un serviciu, puteți obține lecțiile direct, cu condiția ca lansarea unui telefon mobil să fie valabilă.

La fel ca site-ul său web, veți primi să vă bucurați de articole bonus minunate și promoții despre versiunea sa celulară la fel de eficient. Greentube Novomatic a fabulous fost do curà ¢ nd implementat pe web-site, iar acum poÈ ›we juca sloturile clasice precum Reserve of Ra sau Sizzling Hot Èwe chicago this agent. Depozitul nostru de titluri de jocuri de noroc 100% gratuit conține modele de poziție, ruletă, blackjack, baccarat, craps, bingo, keno, felicitări online pentru daune, videoclipuri poker pe internet și diverse alte forme de titluri de jocuri. Pentru a revendica un cip gratuit, va trebui să indicați până la un cazinou online creat și modern un cont de chitarist.

Pentru site-urile web moderne ale cazinourilor, în mod normal este mai bine să prezintă pariorilor opțiunea de a încerca gratuit un alt meci gratuit decât să le experimenteze niciodată cu diferite activități moderne de cazino.

Distrează-te Fără cost Navigați aici Jocuri de slot machine!

Cu activitățile de la Nucleus și Betsoft Gaming, persoanele trebuie să să aibă conexiune la toate cele mai bune activități mobile din portul de jocuri de noroc. Diverse alte cazinouri online, în plus, limitează proporția veniturilor pe care membrii le vor ghici după.Da!, Ofertele de bonus pentru plata în avans a telefonului mobil nu sunt de obicei periculoase, de vreme ce parcurgeți cu atenție informațiile, alături de fraze și circumstanțe. Resursa jocurilor fără sloturi de descărcare este ușor de înțeles corect. Unii vă oferă un avantaj de proprietate mai mic decât alții, ceea ce este important de știut dacă vreți să jucați cu bani reali vreodată.

Urmărim continuu panorama în continuă schimbare a site-urilor de jocuri online și a jocurilor video de cazinou pe internet pe care le prezintă. Bonusul este valabil pentru depunerea jucătorilor. Cu aplicațiile cazinourilor puteți juca oricând direct și cu siguranță nu trebuie să așteptați timpul pe computer. Și este posibil să descărcați aplicația Casinos, care este de obicei cea mai bună procedură, deoarece ecranul va ajunge semnificativ mai bine, deoarece este special conceput pentru telefoane mobile.

Distrează-te Fără cost Navigați aici Jocuri de slot machine!

În timp ce designerilor sportivi le place NetEnt, Playtech, Microgaming, playson, IGT și numeroase alte persoane funcționează 24 de ore pe zi pentru a-și optimiza jocurile video pentru celulare, nenumărate titluri de jocuri nu sunt cu siguranță disponibile pentru celulare chiar și acum, totuși, în fiecare zi lucrătoare situația se îmbunătățește. Formularul de înregistrare de la Maxbet Gambling establishment cuÈ ›ine 3 părÈ› we (informaÈ ›ii personale, informaÈ› ii adresă, informaÈ ›ii cont). Cazinoul colaborează cu 13 mari producători de jocuri de jocuri de noroc.Gary the gadget guyăseÈti Èwe pe site-ul Maxbet IicenÈ›a, plasată are generally vedere ÃŽÈ›we reamintim chemicală este extrem para essential hă joci doar are generally cazinouri online cu licență, pe treatment poÈ›we verifica.

What About the Other 90%??What's Inside?

  • An understanding of why women choose the men they choose
  • The purpose for which a woman was created
  • A little about Chanda’s life
  • Insight into the basic needs of a woman
  • How powerful a man can be in a woman’s life

WHAT PEOPLE ARE SAYING


When Chanda Mitchell told me that she was going to write a book on the 90% that women are missing out on from men, I was intrigued by the title, “What About the Other 90%?” I thought the title was extremely thought provoking and the question needed to be asked and addressed and answered and not by a man but by another woman who’s been living it out in real time.

In our society we desperately need women authors to rise up and speak to the heart of where their readers live through every day and bring answers to the table that make sense.
Wray Wade
City Council Member at City of Longview

Ms. Mitchell was a welcoming addition to my media team during my re-election campaign for Longview City Council. Most recently she assisted me with interviews with a local television station, which went incredibly well.Haley Brooke Griffin
Owner of DuBeck& Co

Awesome program! They really helped me with business ideas and even gained business for me. Great experience with Momentum Builders, LLC..

Signup to be the first to know when Chanda launches her next book.

OTHER VIDEOS BY AUTHOR

  • Share
ADDRESS, PO Box 6453, Longview, TX 75608